lördag 27 oktober 2018

Kul respons på min kommentar till mjukvaruutvecklar-podcasten Väg 74


Efter att ha lyssnat på några avsnitt av podcasten Väg 74 och det i mina öron många gånger låtit som att jag lyssnat på en skiva med Trazan och Banarne så skrev jag nedanstående tweet.Nästan ett halvår senare lyssnar jag på avsnitt 83 "Undvik projekt", som har ett intro (lyssna här) baserat på tweeten, kul! :)

Just det avsnittet tyckte jag inte var så givande för mig annars, men är du sugen på att börja lyssna så kan jag rekommendera t ex avsnitt 17 "Vrid upp samarbetet till max med Mobprogrammering" eller avsnitt 15. "Tänk på test".

Och för er som växt upp utan Trazan och Banarne så finns de tydligen både på SVT:s Öppet Arkiv och Youtube såklart!
3 kommentarer:

 1. Jodå, den lyssnar jag också på. Kanske den enda utvecklarpodden på svenska just nu, så jag kan också rekommendera den. Hade dock helt missat att ditt namn nämndes, det verkar som att jag kan ha missat just detta avsnitt av någon anledning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har inte letat, men fler svenska utvecklarpoddar måste väl finnas i det enorma poddhavet? Kodsnack t ex? Minns inte om jag lyssnat nåt på den dock.

   Radera
 2. Just det, Kodsnack brukade jag lyssna på, men min feed verkar de ha stängt. Finns inga nya avsnitt sedan mars. Dags att byta url. Tyvärr så pratar de dock nästan aldrig om .NET och Windows.

  SvaraRadera